KOMPOSIITTIJÄRJESTELMÄ

  • Erinomainen saneerauksissa
  • Kokonaisjärjestelmä, joka sisältää putket, liittimet ja työkalut
  • Helppo, nopea ja turvallinen asentaa, ei tulitöitä

  • Tyylikäs ulkoasu
  • Tyyppihyväksytty Suomessa
  • Raikas ja puhdas vesi sekoittajalle asti

ROTH-KOMPOSIITTIJÄRJESTELMÄ

Roth Alu-LaserPlus® on helposti asennettava ja joustava yleisputki, jonka halkaisija on 16-63 mm. Sitä voidaan käyttää lämmitys-, jäähdytys- ja käyttövesiasennuksissa. Alu-LaserPlus®-putkissa alumiinipinta on hitsattu laserilla. Tämä hitsausmenetelmä mahdollistaa erittäin suuren tarkkuuden ja tasalaatuisuuden. Sisäputkessa on paksu seinämä, ja se kestää ilman alumiinipintaa putkelle hyväksytyt paineet ja lämpötilat. Putket liitetään Roth PressCheck®-puristusliittimillä, joita on saatavana PPSU:sta tai messingistä valmistettuina. PPSU on luja muovi, jolla on kestävyyden ja elinkaaren osalta hyvät ominaisuudet. PPSU-liittimillä asennus on edullisempi kuin metalliliitinasennus. Kaikki putkikierteillä varustetut liittimet ovat messinkiä.Roth Alu-LaserPlus®-putken sisäosa on valmistettu polyeteenistä. Välissä on laserhitsattu alumiinipinta, joka tekee putkesta jäykän ja antaa sille hyvän diffuusiosuojan. Putken pinta on suojattu vaaleanharmaalla polyeteenikerroksella.    Roth valmistaa itse Alu-LaserPlus®- ja PPSU-liittimiä. Roth-järjestelmätakuu tarkoittaa sitä, että voit olla varma korkean laadun säilymisestä.  Materiaalien valinnalla on ratkaiseva merkitys, kun haluat taata parhaan mahdollisen vedenlaadun, koska putkesta irtoava aines ja korroosio voivat vaikuttaa vedenlaatuun merkittävästi.UPONOR KOMPOSIITTIJÄRJESTELMÄ

Uponor-komposiittiputki on maailmalla eniten käytetyin vaihtoehto, jota asennetaan vuosittain yli 100 eri maassa. Kyseessä on alumiinivaipalla vahvistettu monikerroksinen muoviputki, jossa yhdistyvät muovin ja metalliputken hyvät ominaisuudet. Putkea on saatavissa koossa 16-110 millimetriä ja perusväri on valkoinen. Saatavilla on myös pinta-asennuksiin tarkoitettua kromipinnoitettua putkea 16 ja 20 millimetrisenä.

Uponor-komposiittijärjestelmä koostuu putkista ja liittimistä sekä varusteosista ja työkaluista, joita käytetään järjestelmän asennukseen. Monipuolinen komposiittiputki soveltuu niin käyttövesi-, lämmitys-, jäähdytys- kuin sammutusjärjestelmiinkin. Putken muovinen sisäpinta on korroosionkestävä, hygieeninen ja soveltuu sellaisenaan myös pinta-asennukseen. Alumiinikerros  tekee putkesta happitiiviin ja muotojäykän. Komposiittiputken monikerrosrakenne toimii lisäksi lämmöneristeenä ja vaimentaa hyvin veden virtausääntä. Uponorin komposiittijärjestelmä on tyyppihyväksytty käytettäväksi niin kylmä- kuin lämminvesilaitteistossakin.